Boek de mooiste voetbalreizen Chelsea

Boek de mooiste voetbalreizen Chelsea

17 juli 2019 Uit Door Redactie

Als u graag een keer een mooie voetbalervaring wilt ondergaan, dan is het bezoeken van een Engelse topwedstrijd de manier om dat te doen. Wij beschikken over verschillende voetbalreizen Chelsea. Via voetbalreis.nl is het mogelijk om uw gehele reis samen te stellen zoals u het wilt. Inclusief tickets, vervoer en verblijf. Neem een kijkje op de website voor meer informatie. 

Mijn ervaring met voetbalreis.nl

Mijn ervaring met een voetbalreis is zeer positief. Zelf ben ik een groot fan van Ajax en ik wou al een tijdje een champions league wedstrijd van de bezoeken. Afgelopen oktober moesten ze tegen Bayern M├╝nchen in de groepsfase en wij besloten om daarheen te gaan. Ik ging samen met mijn vader en mijn broer. Wij gingen online kijken om ergens kaarten te krijgen omdat die al bijna was uitverkocht. Toen kwamen wij op de site van voetbalreis.nl en dat zag er allemaal erg betrouwbaar uit. Uiteindelijk kregen we ook de keuze om een verblijf te kiezen die de website al voor ons had uitgekozen. Zij kijken dan naar de meest voordelige verblijven in de buurt van het stadion. Wij hadden ook een prima hotel die niet ver van het stadion af zat. Het vervoer hadden wij dit keer zelf geregeld. Wij gingen met de trein. Ik ben erg blij met de samenwerking met voetbalreis.nl. Zij hebben ons een geweldige voetbalervaring gegeven.

voetbal

Contact

Als u interesse heeft in een voetbalreis of heeft u verdere vragen? Neem dan even contact met ons op via de website. Wij hopen graag van u te horen.